STIRI | Kronlux – Ferestre de mansarda Brasov

STIRI

poza 1 stireEste vremea CULORILOR!

Inovatoarele ferestre pentru acoperis tip terasa DEF sunt de acum disponibile intr-o gama larga de culori din paleta RAL Classic! Acest lucru permite o imbinare estetica a ferestrei cu design-ul acoperisului.

Cu un coeficient de transfer termic excelent – U=0.76 W/m²K* si cu un design modern, ferestrele pentru acoperis tip terasa DEF ofera lumina naturala din abundenta incaperilor aflate sub un acoperis tip terasa. Fixarea geamului în structura ferestrei se face prin folosirea unor tehnologii avansate, rezultatele fiind o durabilitate excelenta si o estetica impecabila. Profilele cu forme speciale fac ca aceasta fereastra pentru acoperis tip terasa sa aiba o suprafata vitrata cu pana la 16% mai mare decat ferestrele similare ale altor producatori.

poza 2 stireFereastra DEF poate fi fabricata in orice dimensiune cuprinsa intre 60×60 – 120x220cm, permitand astfel inlocuirea facila a vechilor luminatoare (de cele mai multe ori in dimensiuni non-standard) care nu mai indeplinesc conditiile actuale de izolare termica. Aceasta fereastra este dotata cu un geam eficient energetic ce reprezinta o alegere excelenta pentru locuintele pasive. Fereastra este actionata electric prin intermediul sistemului wireless Z-Wave, fiind dotata cu senzor de ploaie care initiaza functia de inchidere a ferestrei chiar de la aparitia primelor picaturi de ploaie.

* pentru ferestrele D_F DU8, conform EN 12567-2.

Contactează-ne:

[recaptcha]