MISIUNE | Kronlux – Ferestre de mansarda Brasov

MISIUNE

Misiunea noastră, acum, este să ne „mobilizăm” pentru a ÎNCETINI răspândirea virusului, lucrând de acasă.
Știm că „și mâine e o zi” și  vedem în aceste vremuri un aliat pentru analize, reconfigurări și strategii dar și pentru solidaritate.
Suntem binecuvântați să putem ajuta și suntem onorați să o facem și, cu încredere și speranță, noi – FAKRO ROMÂNIA, suntem alături de Spitalul de Boli Infectioase din Brașov și mulțumim Asociației Zi de BINE care a lansat campania ,,AZI – SCUT PENTRU SPITALE”, prin care strange fonduri pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare acestui spital.

Dragi prieteni, să contribuim cu ce ne stă în putință, să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi și, să nu uitam:  ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

Visul câte unui artist rebel sau poate cutezanţa câte unei minţi inginereşti, ne-a schimbat, pas cu pas, standardele, ne-a reeducat gusturile…

Mansardarea este un gând, apoi un vis, apoi o împlinire. Cu rădăcinile în nostalgia noastră pentru poduri, mansarda este un cuib pentru oameni.

Iubim mansardele pentru că iubim lumina. Confortul dar şi farmecul mansardelor de astăzi sunt împlinirea ferestrelor de mansardă.

Pentru că gestionăm o bună parte din ferestrele de mansardă din România obiectivul nostru permanent este să împărtăşim la cât mai mulţi oameni farmecul de a locui sau de a munci la mansardă.

Dorim ca munca noastră să fie o pledoarie pentru lumină şi de aceea, vă mai spunem încă odată:

  • Lăsaţi-vă cuceriţi de farmecul mansardei!
  • Reinventaţi podurile pentru a revărsa asupra lor lumina!
  • FAKRO este aliatul d-voastră în această aventură.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

POLITICA DE COOKIES

Contactează-ne:

[recaptcha]